Skraldemænd nedlægger arbejdet

16/5-2019

REMONDIS meddelte torsdag morgen, at borgerne i Næstved Kommune ikke ville få hentet affald i dag. Skraldemændene fra REMONDIS har nedlagt arbejdet på grund af sympatistrejke for deres kolleger i Frederikshavn, hvor skraldemændene har strejket siden onsdag i sidste uge.

OPDATERING

Skraldemændene har genoptaget arbejdet. Du kan ved at klikke her læse mere om nyheden.

Du kan herunder få svar på spørgsmål omkring situationen.

Jeg skal have hentet affald i dag. Hvornår kommer I og henter mit affald?
Vi ved på nuværende tidspunkt ikke hvornår skraldemændene genoptager deres arbejde. Vi vil løbende komme med opdateringer i sagen på hjemmesiden, så der er mulighed for at holde sig orienteret, så snart der sker noget nyt.

Hvorfor strejker skraldemændene?
Der vil ikke blive hentet affald i dag grundet en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse hos skraldemændene. REMONDIS’ skraldemænd har nedlagt arbejdet på grund af sympatistrejke for skraldemændene i Frederikshavn, som har strejket siden onsdag i sidste uge.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål om afhentning af mit affald?
Hvis du har spørgsmål omkring situationen, kan du holde dig opdateret på vores hjemmeside, Facebook eller ved at ringe til os i dag torsdag på tlf. 5588 6180 i tidsrummet kl. 10-17

Jeg skal have hentet mad- og restaffald i dag. Hvad gør jeg, hvis min beholder er fyldt.
Hvis du ikke har fået hentet affald i dag pga. skraldemændenes nedlæggelse af arbejde, har du mulighed for at sætte én ekstra sæk i form af en almindelig klar sæk, som vil blive hentet samtidig med dit almindelige affald når skraldemændene genoptager deres arbejde igen. Det er kun muligt at sætte en klar sæk, hvis man har tømning i dag.

Hvor kan jeg komme af med mit affald fra genbrugsbeholderen?
Du kan aflevere dit glas, metal, hård plast, småt pap og papir på genbrugspladsen. Affaldet skal blot være sorteret i hver sin type affald når du afleverer det på genbrugspladsen.

Du kan også aflevere dit genbrugsaffald på offentlige affaldsøer ved udvalgte supermarkeder. Husk at affaldet skal afleveres sorteret ligesom i beholderen. Det vil sige at glas, metal og hård plast skal afleveres sammen, og småt pap og papir skal afleveres sammen. Husk at smide affaldet løst i containeren, da blød plast ikke må smides ud sammen med affaldet.

Er der mulighed for at få hentet storskrald?
Du har ikke mulighed for at få hentet storskrald, da skraldemændene strejker. Når skraldemændene genoptager arbejdet, vil vi informere nærmere omkring afhentning af dit storskrald.

Kan jeg få hentet haveaffald i morgen fredag?
Da vi ikke ved, hvornår skraldemændene genoptager arbejdet kan vi ikke garantere at der vil blive hentet haveaffald i morgen. Vi holder løbende hjemmesiden opdateret, så hold øje med vores hjemmeside eller Facebook, omkring information om afhentning af haveaffald i morgen.

Vil jeg få hentet affald inden weekenden?
Da vi ikke ved, hvornår skraldemændene genoptager arbejdet kan vi nuværende tidspunkt ikke udtale os omkring afhentning i morgen. Vi holder løbende hjemmesiden opdateret, så hold øje med vores hjemmeside omkring information om afhentning af affald.

Hvor kan jeg finde flere informationer om situationen?
Vi holder løbende vores hjemmeside og Facebook opdateret med information omkring situationen, så du har mulighed for at følge med i udviklingen. Du kan også kontakte os på tlf. 5588 6180 i tidsrummet mellem kl. 10-17.

Kan jeg aflevere mad- og restaffald på genbrugspladsen?
Du har mulighed for at aflevere mad- og restaffald på genbrugspladsen i godkendte ekstra sække. Sækken sælges på genbrugspladserne, i udvalgte supermarkeder og på borgerservice. Kontakt personalet på genbrugspladsen, hvis du ønsker at aflevere mad- eller restaffald.