Er din fryser gået i stykker?

3/7-2019

Det er bestemt ikke sjovt, at komme hjem fra ferie til en fryser eller et køleskab, der er gået i stykker. Heldigvis er der flere muligheder når uheldet er ude:

  •  Dit kasserede madaffald kan sættes i godkendte ekstra sække ved siden af skraldespanden, og så tager skraldemanden det med når han kommer næste gang.
  • Dit kasserede madaffald kan afleveres i godkendte ekstra sække på genbrugspladsen. Snak med personalet når du ankommer på genbrugspladsen, og så henviser de dig til den rette container.
  • Det tomme, ødelagte køleskab eller fryser kan afleveres til storskrald eller på genbrugspladsen. Du har mulighed for at få hentet storskrald hver 14. dag, hvis du bestiller afhentning på ‘Min side’. Du kan ved at klikke her læse mere om storskraldsordningen.

VIGTIG INFO
Man kan ikke aflevere madaffald eller restaffald i plastsække derhjemme eller på genbrugspladsen. Sækkene skal være godkendte ekstra sække, som man køber.

Du kan på https://bit.ly/2CSo0iV finde en oversigt over steder, som sælger godkendte sække. Hvis du stadig har din julesæk liggende kan den også bruges til restaffald.

Husk at madaffald kun må være emballeret i poser af plast. Madvarer i fx kødbakker, flamingobakker mm. skal til restaffald.