CORONAVIRUS – HENVENDELSER OM AFFALD

12/3-2020

Statsministeren og sundhedsmyndighederne meddelte i går aftes, at coronakrisen nu er oppe på et højere niveau. Det betyder bl.a., at vi som kommune skal lukke ned for en lang række funktioner for at give ekstra beskyttelse af de ældre, syge og sårbare borgere.

Du vil fortsat kunne komme i kontakt med Næstved Kommune vedr. affald. Vores kollegaer vil arbejde hjemmefra fra i morgen fredag, og har derfor fortsat mulighed for at besvare din henvendelse. Vi opfordrer dog til at du kun kontakter os telefonisk, hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem i vores selvbetjening på https://bit.ly/39Ltc6E. Her kan du give besked, hvis du fx ikke har fået hentet affald, ønsker at bestille storskrald, din skraldespand er gået i stykker mm. Henvendelser fra selvbetjeningen kommer nemlig direkte videre til betjening hos vores renovatør så snart du trykker send.

Da vores renovatør REMONDIS er en privat virksomhed, er de ikke pålagt samme procedure som kommunen. Dit affald vil derfor blive afhentet som normalt. Hvis der sker ændringer i forhold til tømning, vil vi straks orientere om dette.

I forhold til genbrugspladserne, så vil vi også her komme med opdateringer, hvis der skulle være nogle. Du kan også læse mere på www.affaldplus.dk/nyheder/affaldplus-og-corona

Du kan holde dig orienteret om situationen på www.naestved-affald.dk/coronavirus hvor vi løbende kommer med information om affalds-situationen.