Vintervejret fortsætter – husk at rydde din indkørsel for sne

8/2-2021

Pas på din skraldemand i denne tid. Når der falder sne og det bliver glat, kan din skraldemand have svært ved at nå frem til din beholder. Skraldemanden må ikke hente din affaldsbeholder, hvis der er risiko for skader eller ulykker. Så hjælp din skraldemand, så du kan få hentet dit affald.

• Husk at rydde for sne samt salte hele vejen til din affaldsbeholder

• Skraldemandens arbejdsplads er ikke kun vejen til og fra din affaldsbeholder, men også vejbanen og fortovet omkring skraldebilerne – husk derfor at lave en adgangsvej i den snebunke, som evt. måtte være skabt ved fortovskanten pga. snerydderen

• Sørg for, at dit affald ikke er frosset fast i affaldsbeholderen ved tømning – skraldemanden kan nemlig kun hente det affald, som falder ud af sig selv i beholderen

Hvis din affaldsbeholder ikke er tømt fordi der ikke er ryddet for sne, vil den blive tømt på næste ordinære tømningsdag. Hvis du mangler plads i skraldespanden indtil næste tømning, kan du anvende din julesæk eller købe en godkendt ekstra sæk på udvalgte steder. Du kan finde en liste over udsalgsstederne ved at klikke her. Ekstra sækkene kan afleveres på genbrugspladsen, hvis du ikke vil vente til næste ordinær tømningsdag for at få afhentet den.

Hvis det er din genbrugsbeholder, som ikke er blevet tømt, kan du benytte kommunens offentlige genbrugsøer eller køre ekstra affaldet på genbrugspladsen. Du finder en liste over genbrugsøer ved at klikker her.

Du kan også bestille en ekstra tømning for egen regning, dog skal du stadig være opmærksom på at rydde for sne og salte, så din skraldemand kan nå frem til din beholder.