Vi arbejder på højtryk for at hente dit affald

7/12-2023

Vores skraldemænd har ekstra travlt i disse dage. Et efterslæb fra sidste uges snevejr, fortsat glatte veje i nogle områder samt sygdom blandt medarbejderne hos vores renovatør, har desværre medført at ikke alle adresser når at få hentet deres affald til tiden.

Skraldemændene arbejder på højtryk for at komme i mål, men det er en lang proces at få indhentet alle de manglende tømninger.

Tidshorisont for manglende tømninger
Vores renovatør gør alt, hvad de kan for at indhente de manglende tømninger. Det er desværre ikke muligt at lave en plan, da forholdene ændrer sig løbende og nogle gange endda time for time, men skraldemændene gør alt, hvad de kan for at komme i mål med tømningerne.

Desværre gør de vejrmæssige forhold, at skraldebilerne flere steder sidder fast, og dette medfører også forsinkelser på de planlagte ruter.

Vi har brug for din hjælp
Hvis du ikke har fået hentet affald og allerede har givet os besked, så er din henvendelse registreret. Du behøver derfor ikke kontakte os igen, da sagen er i gang med at blive behandlet – også selvom du ikke har hørt mere fra os.

Vi beklager de udfordringer, som forsinkelserne har medført. Vi vil samtidig gerne sige tak for din forståelse og tålmodighed.