Skraldebiler bliver forsinket

24/9-2018

Den 1. oktober starter den nye affaldsordning i Næstved Kommune. De nye affaldsbeholdere til ordningen har to rum og det kræver derfor at skraldebilerne også har to rum, så affaldet forbliver sorteret.

Remondis, som henter affald for Næstved Kommune, har desværre udfordringer med at få leveret nogle af skraldebilerne med to rum. Heldigvis får udfordringen har ingen betydning for dig eller for affaldet. Remondis vil blot, i en periode i nogle områder, hente affaldet i to biler, som hver tømmer ét rum af beholderen. Affaldet forbliver derfor sorteret og kan sendes til genanvendelse.

Mange lande i Europa ændrer i øjeblikket deres affaldsordninger. Det betyder at der skal produceres og leveres nye skraldebiler ikke blot til Danmark og herunder Næstved, men til mange andre lande. Næstved er derfor ikke det eneste sted der bliver ramt af forsinkelser.

Når en hel kommune ændrer affaldsordning, vil der være små bump på vejen, men vi løser dem. Vi takker for jeres tålmodighed og forståelse.

Vi glæder os til at komme i gang med den nye affaldsordning, så vi får mulighed for at sende endnu mere affald til genanvendelse.