Så er julesækken på vej

27/11-2023

Julemanden har særligt travlt de kommende uger. Han skal nemlig bringe julesække ud til en masse artige borgere i Næstved Kommune. Sækkene vil blive leveret i uge 48 og 49 til alle de borgere, der har en 2-kammer beholder på 180 liter eller 240 liter til mad- og restaffald – dette gælder dog ikke sommerhuse og erhverv.

Sommerhuse med tilladelse til helårsbeboelse vil få udleveret en julesæk.

Hvilket affald må komme i julesækken?

Julesækken er til restaffald og kan bruges til eksempelvis gavepapir, gavebånd eller andre ting, som fylder godt i skraldespanden her til jul og nytår. Hvis du har brug for en ekstra sæk til madaffald, kan disse købes flere forskellige steder i kommunen. Se mere ved at klikke her.

Hvornår bliver julesækken hentet?

Har du ikke behov for julesækken i juledagene eller til nytår, kan du bruge den i løbet af året. Husk blot at stille den fyldte julesæk ved siden af din almindelige beholder til mad- og restaffald, så julemandens hjælpere kan tage den med på din næste ordinære tømningsdag.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget en julesæk?

Hvis du ikke modtager din julesæk i løbet de kommende uger, skal du henvende dig til Team Affald, Næstved Kommune, senest fredag den 22. december på følgende mail: affald@naestved.dk eller tlf. 5588 5588. Hvis du henvender dig senere end den 22. december, vil julesækken ikke blive udleveret.