Hvornår får jeg hentet affald i det nye år?

28/12-2023

Fra årsskiftet får vi ny renovatør til at indsamle affald. Opgaven med at hente affald vil fremover blive udført af Verdis A/S, som de næste 8 år skal hente affald hos vores mere end 44.000 husstande.

I forbindelse med den nye kontrakt, kan du opleve, at dine tømmedage ændrer sig.

Hvor kan jeg se de nye tømmedage?

Du kan se alle dine nye tømmedage under ‘Min side’, som du finder ved at klikke her.

Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at få alle de nye datoer ind i vores app, så de er klar til det nye år. Så snart disse er på plads, kan du se dine kommende tømningsdage for 2024.

Vi udsender en besked via appen, så du får direkte besked.

OPDATERING DEN 29. DECEMBER: Din kalender i appen viser de nuværende tømningsdage – også i 2024. For at se om du har fået nye tømningsdage, skal du indtaste din adresse på www.naestved-affald.dk under ‘Min side’.

Appens kalender vil blive opdateret fra årsskiftet, så den passer med ændringerne i vores affaldssystem. Indtil ændringerne er på plads, vil dine automatiske beskeder om kommende tømning følge de nuværende tømningsdage, og kan derfor være forkerte i forhold til dage i starten af uge 1.

Afhentning af affald i uge 1: Hvis du ifølge de nye tømningsdage på www.naestved-affald.dk skal have hentet affald i uge 1, skal du være opmærksom på at der er en ændring.

Skraldemændene holder nemlig fri den 1. januar 2024, og derfor er alle tømningsdage i uge 1 rykket en enkelt dag. Du kan læse mere på www.naestved-affald.dk/afhentning-af-affald-i-uge-1/

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har en smartphone?

Hvis du ikke har mulighed eller lyst til at benytte vores app, kan du på ‘Min side’ finde en printvenlig kalender.

Du kan klikke her for at komme videre til ‘Min side’.

Hvor kan jeg læse mere?

Vi forsøger løbende at informere om ændringer på vores hjemmeside og via beskeder i vores affaldsapp ‘NK Affald’. Du kan læse mere om appen ved at klikke her.