Ho, ho, ho: Så er julesækken på vej

28/11-2022

Julemanden har særligt travlt de kommende uger. Han skal nemlig bringe julesække ud til en masse artige borgere i Næstved Kommune. Sækkene vil blive leveret i uge 49 og 50 til alle de borgere, der har en sækkeordning (52 tømninger) eller en 2-kammer beholder på 180 liter eller 240 liter til rest- og madaffald.

Julesækken er til restaffald og kan bruges til eksempelvis gavepapir, gavebånd eller andre ting, som fylder godt i skraldespanden her til jul og nytår. Hvis du har brug for en ekstra sæk til madaffald, kan disse købes flere forskellige steder i kommunen. Se mere ved at klikke her.

Hvis du ikke modtager julesækken

Har du ikke behov for julesækken i juledagene eller til nytår, kan du bruge den i løbet af året. Husk blot at stille den fyldte julesæk ved siden af din almindelige sæk eller beholder, så julemandens hjælpere kan tage den med på din næste ordinære tømningsdag.

OBS: Hvis du ikke modtager din julesæk i løbet de kommende uger, skal du henvende dig til Team Affald, Næstved Kommune, senest fredag den 23. december på følgende mail: affald@naestved.dk eller tlf. 5588 5588. Hvis du henvender dig senere end denne dato, vil julesækken ikke blive udleveret.