Har du haft besøg af vores kollega, der sætter klistermærker på skraldespanden?

3/7-2020

Vores renovatør REMONDIS har siden februar været rundt for at sætte klistermærker på alle kommunens 52.000 skraldespande. Spandene er nemlig udstyret med en smart chip, som gør at vi her på affaldskontoret kan se, hvornår skraldespandene er blevet tømt.

For at sikre, at de registrerede skraldespande hører til de rigtige adresser, har vores kollegaer sat hvide klistermærker med adresser på skraldespandene. Klistermærkerne forsvinder af sig selv igen med hjælp for vind og vejr, da de er lavet af papir men forinden er dine skraldespande blevet registreret i vores system, så vi kan holde øje med hvornår dit affald bliver hentet.

Vores kollegaer er næsten færdige med registreringen, men på ca. 400 adresser fordelt i den vestlige del af kommunen fra Fuglebjerg til Karrebæksminde, har beholderne ikke stået ude da de kom forbi, og derfor har de ikke kunne sætte klistermærker på.

REMONDIS er derfor rundt i disse dage for at finde de sidste skraldespande, og du kan opleve at få besøg, hvis din adresse er én af dem, som mangler registrering. Vores kollegaer er udstyret med tøj fra REMONDIS, så du er sikker på at det er dem der kommer forbi. De sætter blot et klistermærke på skraldespandene, og så er de afsted igen.

Nogle skraldespande bliver dog registreret uden at få klistermærker på, men bare rolig – de bliver alle sammen tilføjet i vores system.

Dit affald vil blive hentet på samme måde som altid uanset om du har fået klistermærker på skraldespandene eller ej. Klistermærkerne er kun til intern registrering, som ikke ændrer noget i forhold til dine tømninger.

Systemet er en hjælp både til skraldemanden men også til dig, hvis du oplever at dit affald ikke er blevet hentet. Det kan man kalde en affalds-win-win.

God arbejdslyst til vores kollegaer på deres tur rundt i kommunen.