Sommerhuse

Hvis du har sommerhus i Næstved Kommune er tilmeldt en affaldsløsning med en sæk på 110 liter til restaffald og en sæk på 60 liter sæk til madaffald. Du skal selv købe sækkestativerne. Det er ikke muligt at vælge en løsning med beholdere i sommerhusområdet.

I sommerhalvåret, fra 1. april til 30. september, henter vi sækkene én gang om ugen.
I vinterhalvåret, fra 1. oktober til 31. marts, henter vi sækkene én gang om måneden.

Hvis du ønsker ugetømning i dit sommerhus, skal du kontakte os ved at sende en besked på digital post
eller ringe på tlf. 5588 6180.

Du kan ved at klikke her sende digital post 

Genbrug
Glas, metal, hård plast, småt pap og papir skal afleveres ved en af de fælles genbrugsøer i området.

Storskrald
Du har mulighed for at få hentet storskrald hver 14. dag i dit sommerhus. Hvis du ønsker at få hentet storskrald skal du lave en bestilling på ‘Min side’, hvor du krydser af, hvilke typer affald der skal hentes. Her kan du også se næste dato for afhentning. Du kan læse mere om storskraldsordningen samt finde link til bestilling på www.naestved-affald.dk/min-ordning/dagrenovation/storskrald/ 

Hvornår får jeg hentet affald?
Vi har tidligere udsendt en folder til sommerhuse, hvor du kunne se alle dine tømningsdage. Desværre oplever vi at folderen ryger direkte i skraldespanden, og derfor har vi i år valgt ikke at udsende folderen. Du kan i stedet se hvornår du får hentet affald i vores tømningskalender, som også kan downloades og printes.

Du kan ved at klikke her se, hvornår der bliver hentet affald i dit sommerhus

Sommerhus med helårsstatus
Hvis du har et sommerhus med helårsstatus, henter vi dine sække til mad- og restaffalds en gang om ugen året rundt.

Ekstra sæk
Har du altid meget restaffald fra dit sommerhus, kan du vælge at have to affaldssække til restaffald. Du bestiller en ekstra sæk på Min Side.

Sorteringsguide på tysk og engelsk
Får du udenlandske gæster eller lejere i dit sommerhus? Vi har oversat vores sorteringsguide til tysk og engelsk, så alle har mulighed for at sortere deres affald. Du kan downloade og printe de to sorteringsguide herunder.

Næstved sorteringsguide_Engelsk
Næstved sorteringsguide_Tysk